Højtryksspuling

Vi tilbyder højtryksspuling

Hos Bundgaards Kloakrensning har vi mange års erfaring med højtryksspuling, og vi hjælper mange industrivirksomheder med flere forskellige typer opgaver – både de traditionelle opgaver såvel som de mere komplicerede inden for rensning og spuling af hele kloaksystemer m.m. Vi har hjulpet mange kunder med højtrykspuling i Midtjylland, bl.a. i Bjerringbro, Viborg, Silkeborg og Randers.

Hvis I har problemer med f.eks. forstoppede rør, faldstammer eller kloakledninger kan det være en god idé at benytte sig af højtryksspuling til at løse problemet.

Højtryksspuling er en miljøvenlig rensemetode

Højtryksspuling er en miljøvenlig og effektiv metode til at fjerne rust, skidt og snavs i diverse rørledninger og på overflader. Det er vigtigt at rense overflader og belægninger før eventuelle renoveringsprojekter sættes i værk, men det er ikke alle aflejringer, der er lige nemme at fjerne. Derfor er højtryksspuling en god rensemetode til at fjerne genstridige aflejringer, hvor andre metoder ikke slår til – og helt uden at gå på kompromis med et rent og fint resultat!

Under vores højtryksspuling bruger vi ingen giftholdige kemikalier, kun rent vand, der skylder med et tryk der spuler op til 330 liter vand i minuttet, derved løsnes og fjernes skidtet fra dets overflade.

En effektiv højtryksspuling

Vi er i besiddelse af det nødvendige udstyr til at levere et tilfredsstillende resultat, og vi sørger for, at selv de værste belægninger sættes ud af spillet.

Viser det sig undervejs, at arbejdet kræver en rodskærer, er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Rodskæring kan være nødvendig, hvis rødder, fedt og andre aflejringer har sat sig i kloakken.

Vi tilbyder blandt andet højtryksspuling af

  • Gyllerør
  • Faldstammer og andre rørledninger
  • Kloaker og brønde
  • Stalde, siloer og tanke
  • Lagerhaller
  • Vejbelægninger
  • Betonoverflader

Hvis kloakken eller brønde stopper til, kan det medføre uudholdelige lugtgener, tilstoppede afløb og i værste fald oversvømmelse.

Højtryksspuling i hele Midtjylland

Bundgaards Kloakrensning har til huse i Bjerringbro nær Silkeborg og Viborg, og vi har stort kendskab til de lokale forhold i dette område. Vi kører også gerne ud til opgaver inden for højtrykspuling i resten af Midtjylland. Hos os kan I altid regne med et veludført arbejde og en transparent proces.

Er I i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for jer? Ring til os for få råd og vejledning om højtryksspuling eller for at få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave. Du kan ringe til os på (+45) 86 96 62 96.

(+45) 86 96 62 96
mikael@bundgaardskloakrensning.dk