Tømning af septiktanke

Vi tilbyder tømning af septiktanke

Vi tømmer septiktanke i Bjerringbro, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Viborg og resten af Midtjylland.

Når en septiktank nærmer sig at være fuld, bør den tømmes hurtigst muligt. En overfyldt septiktank giver anseelige problemer, da den kun har begrænset anvendelser, og desuden kan det give luftgener.

Planlæg din tømning af en septiktank i fællesskab med os – så aftaler vi et fast tidspunkt, så du altid er forberedt på næste gang. Hvis du er en fast kunde, kan vores medarbejdere lære de unikke særtegn ved hver septiktank og situation, så vi er forberedte på små forhindringer og problemer. Reglerne er vi selvfølgelig yderst intimt bekendte med.

Andet service til din septiktank

Vi kan desuden sørge for:

  • At tegne septiktanken ind på et kort i forhold til huset, så dens placering altid er klar.
  • Tage fotodokumentation af eventuelle fejl tanken måtte have eller andre problemer, og desuden udbedre disse ved en senere lejlighed.
  • Udskrive en tømningsattest om den tømte mængde liter og GPS-position samt yderligere bemærkninger.

Vores medarbejdere er erfarne, og sætter en stolthed i arbejdet. Kontakt os og få en uforpligtende samtale.

Vi udfører kloakarbejde i Midtjylland, herunder bl.a. Langå, Fårvang, Gjern, Voel, Resenbro, Sorring, Hadsten, Hinnerup, Sabro, Kjellerup, Thorning, Ulstrup, Skanderborg, Randers, Bjerringbro, Hammel, Silkeborg, Viborg, Kjellerup, Rødkærsbro og Thorsø.

Læs blandt andet om slamsugning, olieudskiller, tv-inspektion, kloakrensning.

Risici ved overfyldt septiktank

  • Lugtgener
  • Forurening af grundvand
  • Tilstopning af sivebrønde

Kontakt os på (+45) 86 96 62 96.

Bundgaards Kloakrensning har til huse i Bjerringbro nær Silkeborg og Viborg, og vi har stort kendskab til de lokale forhold i dette område. Vi kører dog gerne ud til opgaver inden for tømning af septiktanke i resten af Midtjylland også.

Ring til os for få råd og vejledning om højtryksspuling eller for at få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

(+45) 86 96 62 96
mikael@bundgaardskloakrensning.dk