Industrispuling

Industrispuling – få bugt med vanskelige aflejringer

Industrispuling – også kendt som højtryksspuling – bruges til at rengøre og vedligeholde udstyr, rør, tanke og særligt overflader i diverse tunge industrier. Industrispuling gør det nemlig muligt at rense selv de vanskeligste aflejringer bort fra din facade og andre steder, hvor der findes uønskede belægninger.

Selve Industrispulingen foregår ved op til 1000 bars tryk, og det er kendt for at være en af de mest miljøvenlige og støvfrie metoder til at fjerne skidt fra overflader. Det efterlader et minimum af oprydning og er derudover en økonomisk fordelagtig metode til rensning af overflader.

Hos Bundgaards Kloakservice kendetegner det alle vores services, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og det gælder naturligvis også for industrispuling.

Industrispuling er særligt velegnet til fjernelse af:

  • Graffiti
  • Maling
  • Betonrester
  • … og meget mere

Industrispuling til de tunge industrier

Industrispuling egner sig til alle industrier, der grundet deres arbejdsprocesser døjer med uønskede belægninger og vanskelige aflejringer. Dertil er industrispuling ideelt til tunge industrier, fordi det ikke efterlader materialer og støv, og dertil er effektivt, hurtigt og økonomisk fordelagtigt – det er derfor en service, der hurtigt lader jer vende tilbage til jeres vanlige arbejdsgange. Her er eksempler på de industrier, som industrispuling er særligt velegnet til:

  • Kraft/varmesektoren: Her kan industrispuling fx bruges på kondensatorer, turbiner, skorstene samt rør og rørbundet i varmevekslere.
  • Byggesektoren: Her er industrispuling ideelt i forbindelse med jern- og betonrenovering, støbeforskalling, vejbelægning, maskiner, facader og armeringsjern.
  • Boligforeninger: Industrispuling kan her benyttes på fx graffiti, faldstammer, indmurede afløb og lignende.
  • Vandforsyning- og rensningsanlæg: Her kan industrispuling benyttes på bassiner, tanke, rør og lignende.

Industrispuling kan naturligvis også anvendes andre steder som på gulve i industri- og lagerhaller, tankanlæg, skibssider og meget mere. Kontakt os før at høre mere.

Kontakt os på (+45) 86 96 62 96.

Bundgaards Kloakrensning har til huse i Bjerringbro nær Silkeborg og Viborg, og vi har et bredt kendskab til de lokale forhold i vores nærområde. Vi kører dog også gerne ud til opgaver inden for industrispuling i hele Midtjylland. Ring til os for få råd og vejledning om højtryksspuling eller for at få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

(+45) 86 96 62 96
mikael@bundgaardskloakrensning.dk