Stoppet kloak

Professionel kloakservice til stoppede kloaker

En tilstoppet kloak er en af de mest almindelige udfordringer, som ejendomsejere står overfor. Det er et problem, som ofte viser sig i form af tilbagevendende afløbsproblemer, lugtgener eller i værste fald oversvømmelser. Det kan være fristende at forsøge selv at få bugt med problemet, men det vil oftere end sjældnere resultere i, at man forværrer problemet, hvilket kan medføre dyre reparationer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter vores erfarne og professionelle kloakservice i og omkring Bjerringbro, Silkeborg og Viborg, når du mistænker en stoppet kloak.

Vi diagnosticerer og løser problemet med din stoppede kloak hurtigt og effektivt, og dertil kan vi garantere en pålidelig og professionel indsats, der sikrer din ejendoms kloaksystem. Vi befinder os i Bjerringbro og har derfor stort kendskab til de lokale forhold, men vi hjælper også både private- og erhvervskunder i resten af Midtjylland.

Kloakken er sårbar – her er de steder, hvor kloakken ofte stoppes

Der findes flere steder i hjemmet, hvor man kan blive opmærksom på, at ens kloak er stoppet. Der gælder fx både toilettet, køkkenvask og håndvask samt tilstoppet gulvafløb i fx brusekabinen. Hvad kan du gøre, hvis du oplever en stoppet kloak på nogle af disse steder i dit hjem? Læs med her:

  • Stoppet køkkenvask eller håndvask: Hvis du oplever, at din køkkenvask eller en anden håndvask i hjemmet er stoppet, skal du først tjekke, om der stadig er en smule gennemløb. Hvis der er det, kan du forsøge at hælde 1-3 liter kogende vand i afløbet sammen med lidt opvaskemiddel. Hvis dette ikke virker, bør du altid ringet til en professionel kloakmester som os. Vi vil hurtigt og effektivt afhjælpe problemet og hjælpe dig med at diagnosticere det overordnede problem.
  • Stoppet toilet: Hvis du oplever, at dit toilet er stoppet, kan du altid forsøge dig med en svupper. Det vil i mange tilfælde kunne løse problemet, hvis det ikke er større en som så, men hvis du ikke lykkes med det, bør du kontakte os som professionelle kloakmestre. Vi vil hurtigt og effektivt afhjælpe problemet og hjælpe dig med at diagnosticere det overordnede problem.
  • Tilstoppet gulvafløb i brusekabinen: Hvis du oplever, at gulvafløbet i brusekabinen er stoppet, skyldes det ofte hår og sæberester. Du kan forsøge selv at afmontere risten og rense den samt en eventuel vandlås omhyggeligt for hår, snavs og sæberester. Hvis gulvafløbet stadig er stoppet, bør du altid kontakte en professionel kloakmester som os. Vi vil hurtigt og effektivt afhjælpe problemet og hjælpe dig med at diagnosticere det overordnede problem.

Kontakt os allerede i dag – vi står til rådighed i hele Midtjylland

Har du en stoppet kloak? Så tag kontakt til os hos Bundgaards Kloakservice på (+45) 86 96 62 96 – vi ser frem til at høre fra dig og gøre dig klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine kloakproblemer.

(+45) 86 96 62 96
mikael@bundgaardskloakrensning.dk